Podaljševanje trepalnic - Estetika BARBEELEEN

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
a

Podaljševanje trepalnic

Si želite izgledati urejene skozi cel dan, ne glede na to kaj počnete? Razmišljate o podaljšanih trepalnicah, toda vam sam izgled trepalnic izgleda preveč ”umetno”?

Pridite k nam in dokazali vam bomo, da podaljšane trepalnice, tudi volumenska metoda izgledajo lahkotno in naravno.

Zakaj nam zaupati?

Trepalnice podaljšujemo od leta 2013. V tem času smo nabrali ogromno izkušenj, preko 5000 aplikacij in vedno stremimo k izboljšavam ter se dodatno izobražujemo. Prisegamo na naravni izgled podaljšanih trepalnic in vsaki stranki naredimo set trepalnic glede na njeno obliko oči z uporabo različnih stilov in tehnik. Skrbimo za stanje vaših naravnih trepalnic, zato uporabljamo različne dolžine, debeline in krivine trepalnic, ki so primerne za vas. Pri delu uporabljamo preverjene in kvalitetne materiale.

Nudimo vam:

Klasično podaljševanje 1:1

To je prvotna metoda podaljševanja trepalnic oziroma osnova in s to metodo omogočamo videz podaljšanja naravnih trepalnic, ne moremo pa zagotoviti zgostitve. Pri tej metodi uporabljamo debelino trepalnic 0,10 ali 0,12.

Volumensko podaljševanje trepalnic

Volumenska metoda podaljševanja trepalnic je izredno zahtevnejša. Potrebno je veliko znanja, preciznosti in poznavanja tako naravnih trepalnic kot podaljšanih trepalnic. Pri volumenski metodi (znani tudi kot Russian volumen ali XD volumen) na eno naravno trepalnico prilepimo več finih trepalnic in s tem ustvarimo gostoto. Uporabljamo debeline 0,03;0,05 in 0,07 ali kombinacijo njih, odvisno od želenega videza. Zaradi lahkotnosti in tankostih izredno finih podaljškov ne občutite teže. Z različnimi tehniki poskrbimo za različne videze.

Nudimo vam:

  • Light volumen – zagotavlja vam naravni videz, pri katerih uporabljamo metodo 2D-4D.
  • Dramatic volumen – metoda za najgostejši oziroma dramatični videz podaljšanih trepalnic. Na posamezno naravno trepalnico prilepimo od 4D – 8D finih trepalnic.

Z volumensko metodo trepalnic pridobite dolžino in gostoto, vaše oči bodo bolj poudarjene, pogled bo postal zapeljivejši. Lahko se poslovite od vsakdanjega ličenja in maskare. Saj boste s podaljšanimi trepalnicami preprosto blestele in vaše oči bodo vedno poudarjene.

Definitivno vredna omembe, je tudi ta prednost, da si poleg popolnih trepalnic zagotovite tudi 2 uri počitka in sproščujočega časa zase,  ker toliko časa traja sam postopek podaljševanja.

Na koliko časa in zakaj so sploh potrebni refili?

No, ste vedele, da imamo na vsakem očesu 90-120 trepalnic?  Življenjska doba trepalnice je okoli 90 dni, vsak dan pa nam jih izpade 2-5, ki jih nadomestijo nove. Trepalnica do svoje popolne dolžine raste 4-8 tednov. Se pravi, da v povprečju v enem tednu izgubimo cca 21 trepalnic, v dveh tednih jih izgubimo 42 in v treh tednih 63 trepalnic! To pomeni, da so refili priporočljivi na 3 tedne, če želite ohranjati popolni in enakomerni videz podaljšanih trepalnic.