O nas - Estetika BARBEELEEN

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

O nas

Estetika Barbeeleen je estetsko kozmetičen salon, kjer dajemo poudarek na to, da se dobro počutite v svoji koži in si brez slabe vesti vzamete čas zase, ker si to zaslužite. Smo specializirani za storitve najvišje kakovosti kot so specializirani estetski tretmaji za nego kože. Stremimo k profesionalni in strokovni obravnavi strank in vse storitve opravljamo s srcem in predanostjo. Smo vedno v stiku z novostmi in žene nas želja po nenehnem pridobivanju novega znanja. Pri nas strokovno rešujemo problematiko vaše kože in vam nudimo tudi vse druge lepotilne storitve, ter tako poskrbimo, da vaša naravna lepota zasije. Čeprav je Estetika Barbeeleen mlad in energični tim, se lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami na različnih področjih. Vedno bomo dali vse od sebe , da poskrbimo za vas in vaše želje, ter da boste od nas odšli z nasmehom na obrazu.

Barbara Kolar 800x600

BARBARA KOLAR

Ustanoviteljica Estetike Barbeeleen/Diplomirana kozmetičarka

Barbara je srce, telo in duša Estetike Barbeeleen. Energična in strastna oseba, ki vlaga celo sebe v vse in ne odneha zlahka. Vodi jo neizmerna želja po napredku, izobraževanju in omogočanju kvalitetnih in strokovnih kozmetičnih tretmajev in storitev. Perfekcionizem bi bil lahko njeno drugo ime, kar se zelo dobro pozna pri delu. Od malega ji je čut za estetiko blizu, prav tako ljubezen do obraza in obraznih potez. Vse to jo je vodilo v kozmetičen svet v katerem je vse od leta 2010. Študij na VIST-u je bil začetek te poti. Zanimalo jo je vse, kar je povezano z estetiko in obrazom. Od ličenja do dermatologije. Že med samim študijem ni mirovala in je pridobila veliko izkušenj z delom pri različnih modnih photoshootingih, modnimi revijami (Fashion week Ljubljana), delo z različnimi artisti, ličenje za videospote in filme, za televizijske reklame in tako naprej. Pridobivala je izkušnje z delom v masažnem salonu in v kozmetičnem salonu, kjer je dodobra spoznala delo s strankami in kako lahko pomaga moč dotika. In prav delo s strankami, občutek, ko pomagaš in se ljudje z veseljem vračajo k tebi, je bil povod, da začne uresničevati svojo vizijo. Tako je leta 2014 začela svojo samostojno pot z odprtjem podjetja Barbeeleen. Od takrat se je osredotočila izključno v svojo strast do obraza in vsega kar je povezano z njim od lepotilnih in estetskih storitev do specializiranih tretmajev za kožo. Pridno je delala cele dneve, diplomirala na VIST-u ter se nenehno dodatno izobraževala. Marljivost, trdo delo, perfekcionizem in srčnost so jo od majhne sobice, kjer je začela, pripeljali do tega, da je junija 2018 odprla estetsko kozmetičen center ESTETIKA BARBEELEEN. V centru ji je na prvem mestu kakovost in strokovnost storitev ter predvsem dobro počutje strank.

Svojo strast še naprej neguje, tako da vas bo osebno prevzela za vse specializirane estetske tretmaje/terapije ter druge estetske storitve. Prav tako še vedno zavrti make–up čopiče in poskrbi, da vaša naravna lepota zasije.


Kaja Sadar 800x600

KAJA SADAR

Kozmetičarka/organizatorka poslovanja v velneški dejavnosti

Kaja je simpatična, nasmejana punca in desna roka oziroma steber Estetike Barbeeleen. Oblikujeta jo pridnost, predanost in veselje do dela. Njen prvi obisk kozmetičarke v osnovni šoli je bil povod v kozmetičen svet. Prav tako jo zanima zdrav način življenja, zato je nadaljevala šolanje na višji šoli ter se izučila za organizatorko poslovanja v velneški dejavnosti. V tem času se je osredotočila na motnje prehranjevanja. Kljub njeni mladosti je za njo veliko osebnih življenjskih izkušenj in vse to jo je privedlo do izredno močne in odločne osebe, ki stremi k pozitivnem razmišljanju. Odkrila je ljubezen do izdelave naravne kozmetike, s katero se ukvarja od leta 2015, za katero upamo, da kmalu ponudimo tudi v Estetiki Barbeeleen. Leta 2014 so se prekrižale poti med Kajo in Barbaro, kjer sta delali v istem kozmetičnem salonu. Skozi uvajanje in učenje, se je hitro pokazalo, da ima Kaja čut za stranke in veselje do tega dela, da prav tako strmi h kakovostni izvedbi storitve. Predvsem podobno razmišljanje glede odnosa s strankami in do samega dela in, kakor pravijo, “vse se zgodi z razlogom ter ob svojem času”, so okoliščine poskrbele, da je pomladi 2017 Kaja postala del ekipe Barbeeleen. Od takrat je vse dodatno znanje, tako rečeno, posrkala vase. Dodatno se je specializirala za pedikure in se vključevala v vsa izobraževanja, ki so ji bila ponujena. Vsa predanost in zanesljivost, skrb za stranke in kakovostna izvedba storitev, je bila v veliko pomoč in doprinos Estetiki Barbeeleen. Vedno vas bo pričakala z nasmehom na obrazu in poskrbela, da boste v najboljših rokah.