MANIKURA - Estetika BARBEELEEN

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

MANIKURA

MANIKIRA

Prvi stik je ponavadi rokovanje. Ste kdaj pomislili kakšen vtis naredite na drugega? Ste bili kdaj v zadregi pri rokovanju, pa ne zaradi mlahavega stiska ampak zaradi neurejenih nohtov, zaradi okrušenega laka ali grobih rok?

Roke in nohte se takoj opazi in če opazujemo, lahko opazim kako ženske skrivajo nohte. In s tem ko jih skrivajo, hitro podajo mišljenje da so nervozne in ne samozavestne.

Za urejene nohte ne potrebujete dosti. Sploh v današnjem svetu, ko je lepotna industrija na vrhuncu. Prvo kot prvo je potrebno poskrbeti za oblikovanje nohtov in nego obnohtne kožice. Že samo lepo oblikovani in spolirani nohti so znak urejenosti.

Pri nas poskrbimo za urejen videz vaših rok, negovano obnohtno kožico ter lepo oblikovane in nalakirane nohte poskrbimo s Spa klasično manikiro. Vaši nohti bodo deležni pravilnega oblikovanja ter preciznega lakiranja, medtem ko bodo vaše roke deležne nege in razvajanja. Nudimo vam pa tudi trajnejše rešitve, ki vam olajšajo življenje pri današnjem tempu življenja.

Permanentna manikira

Za novodobne, vedno hiteče ženske je skoraj nujno, da se lak hitro suši in se ne kruši. Poleg lepega izgleda in dodatne zaščite ter opore, ki jo permanentni lak nudi nohtu, je dodatna prednost tudi ta, da je zelo fleksibilen, dolgo obstojen (2 – 4 tedne) in kar je najbolj pomembno, se enostavno odstrani. Permanentno lakiranje skrije manjše nepravilnosti na nohtu in ga tudi učvrsti.

Če so vaši nohti mehkejši in poškodovani ali se cepijo, jim pred samim permanentnim lakiranjem nudimo dodatno utrjevanje z keratinskim utrjevalcem.

Ponujamo nešteto barvnih kombinacij in unikatnih poslikav, da bodo vaše roke in nohti vedno deležni zavidljivih pogledov.

Podaljševanje nohtov

Če želite daljše nohte in niste pripravljene čakati, da vam vaši naravni nohti zrastejo je podaljševanje nohtov prava rešitev za vas. Delamo s kvalitetnimi materiali in podaljšujemo nohte s šablono. Vaš nohti bodo dolgi in lepo estetsko oblikovani glede na vaše želje. Predvsem dajemo fokus na tanke podaljšane nohte naravnega izgleda.

Ponujamo nešteto barvnih kombinacij in unikatnih poslikav, da bodo vaše roke in nohti vedno deležni zavidljivih pogledov.