Specializirani tretmaji - Estetika BARBEELEEN

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
a

Specializirani tretmaji

  /  Specializirani tretmaji

STARANJE KOŽE

Naša koža kaže prve znake staranja po 25. letu starosti. Koža postane tanjša, cirkulacija krvi se zmanjša, naravna proizvodnja kolagena in elastina pa upočasnijo, kar povzroča izgubo čvrstosti in elastičnosti kože. Zaradi zmanjšanja števila lojnic (ki zmanjšuje nastajanje maščobnih snovi) koža postane izsušena. Na začetku se pojavijo ”smejalne” gubice okoli oči in ustnic, ki pa se sčasoma poglabljajo in postanejo trajne. Ta proces naravnega staranja se giblje od znotraj navzven, a se pospeši pod vplivom zunanjih dejavnikov, kot so UV-sevanje (sonce ali solari), klimatizacija, stres, vpliv prostih radikalov (onesnaženost zraka) in stimulansov – alkohol in cigarete.

Samo staranje kože lahko upočasnimo s pravilno nego in z estetskimi terapijami. Pri nas vam lahko pomagamo z različnimi specializiranimi tretmaji za kožo in različnimi negovalnimi negami.

 

Kemični piling Dermaceutic

Kakovost kože se s staranjem spreminja – koža postane ohlapna, suha, neelastična, razbrazdana in kožne pore postanejo širše in globje. S kemičnim pilingom obnovimo in zgladimo povrhnje plasti kože. V globljem delu kože pa povzročimo nastajanje novega kolagena in elastina ter dosežemo izboljšan tonus.

Kisline se v lepotni industriji uporabljajo že dolgo časa. Z njihovo pomočjo odstranimo odmrle kožne celice, kot sestavina za pomladitev kože pa se uporabljajo že stoletja. Mi prisegamo na kemične pilinge znamke Dermaceutic.

Preberi več

Iglična terapija Dermatude Meta Therapy

DERMATUDE META THERAPY je edinstvena 100% naravna metoda pomlajevanja kože, ki združuje anti-aging, pomlajevanje, hidracijo in regeneracijo kože. Je edini popolnoma naravni način za izboljšanje stanja kože z dvojnim učinkom: kožo obnavlja od znotraj in zunaj istočasno in prinaša največjo količino aktivnih sestavin v kožo. Je napredna patentirana tehnologija za pomlajevanje in obnavljanje kože s pomočjo mikro igel, katero oblikujejo številne prednosti:

 

Preberi več

Cryo Pen odstranitev benignih sprememb

CryoPen je najsodobnejši postopek zamrzovanja ali krioterapije za nebolečo, hitro, varno in učinkovito odstranjevanje neželenih, površinskih, benignih nepravilnosti na površini kože, kot so bradavice, kurja očesa, keratoze, milije, hemangiome, hiperpigmentacije,…

Ima štiri glavne prednosti pred drugimi postopki:

Preberi več

POSVET

Pred izvajanjem specializiranih/estetskih tretmajev je potreben posvet. Na posvetu se pogovorimo o vaših težavah in željah, pregledamo kožo, se pogovorimo o samih tretmajih in vas seznanimo z vsemi informacijami, razrešimo vaša vprašanja ter na to pripravimo plan terapij ter ponudbo za vas in vašo kožo. Posvet je v primeru, da se odločite za ponudbo brezplačen.

 

naročilo na posvet

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov s to spletno stranjo.