PEDIKURA - Estetika BARBEELEEN

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

PEDIKURA

PEDIKURA in NEGA STOPAL

Noge nas in naša bremena vsak dan nosijo naokoli. Toda le malokrat pa poskrbimo za njih tako kot je potrebno. Za vaše nogice in lahek korak poskrbimo mi z estetsko pedikuro ali z zahtevnejšo (medicinsko) pedikuro.

Z namakanjem nog v prijetni kopeli, saniramo težave, ki pestijo vaša stopala, oblikujemo in negujemo nohte ter jih po želji premažemo z lakom ali permanentnim lakom, popoln užitek zagotovimo  s sproščujočo masažo. Saniramo otiščance, kurja očesa, vraščene nohte, trdo in razpokano kožo na petah.

Za maksimalno razvajanje nog pa vam nudimo tudi dve izjemni storitvi Yummi feet in Pedi in a box.

Da bo odločitev lažja, smo pedikuro razčlenili na več delov, pri katerih si lahko natančno ogledate in izberete za vas najboljšo opcijo.

ESTETSKA PEDIKURA

V sklopu tretmaja vam stiliramo nohte in uredimo obnohtno kožico ter saniramo suho in trdo kožo na stopalih. Prepustite se nežni kopeli ter sproščujoči masaži katera poskrbi, da koži vrnemo potrebno vlago, vam pa zagotovimo zavidljivo mehka stopala.

Estetsko pedikuro lahko nadgradite tudi s klasičnim ali permanentnim lakiranjem nohtov. Na voljo vam je naša bogata zbirka barv.

ZAHTEVNEJŠA PEDIKURA

Zahtevnejša pedikura je primerna za vse tiste, ki se srečujete z otiščanci, kurjimi očesi, ragadami, vraščenimi ali glivičnimi nohti. Specializirane roke našega osebja skrbno rešijo tegobe, ki pestijo vaša stopala.

Prav tako kot pri estetski pedikuri, vam je tudi v sklopu zahtevnejše pedikure na voljo klasično ali permanentno lakiranje. Izbirate lahko med številnimi barvnimi kombinacijami.

PERMANENTNO LAKIRANJE NOG

Lahko se odločite samo za permanentno lakiranje nohtov na nogi. Ponujamo vam kompletno stiliranje nohtov in ureditev obnohtne kožice, ne izvajamo pa dodatne pedikure, kar pomeni, da ne saniramo ostalih težav, ki morebiti pestijo vaša stopala. Seveda pa lahko to naredimo tudi v sklopu s pedikuro.